Опаковки за подаръци

Закупуването на подарък на майката или любим човек, веднага ще скрие хубавата опаковка. Ако къщата не разполага с по добавъчна кутия изберете най-достъпен начин да направите сами кутия за подарък. Необходимо е поради причината, че без такъв подаръкът не изглежда полезен и твърд, а това ще бъде невъзможно да се направят изненадващи даровете.

Ако търсите идеи за това как да направят своите собствени кутия за подарък е по-добре да се даде предимство на нестандартни решения. Отначало тази идея може да ви изглежда обезсърчителна, но в действителност създаването на ръкописен пакет ще ви донесе само положителни емоции. Всеки човек ще почувства удоволствие да получи подарък, ако се постави в кутия ръчна изработка. Така от една страна доставяте повече радост, а от друга спестявате средства и опазвате околната среда.

Тези, които не знаят и не виждам как да се направят кръгла форма на кутия за подарък има удобен начин.

За създаване на опаковане на подаръци ще ви трябва:

дебела хартия или картон;

стик лепило;

молив, линийка, ножица;

Преди да направите кръгла кутия, измерете на вашия подарък за да се побере в дизайна на своите размери. Диаметърът на кутията трябва да бъде малко по-голям, отколкото в настоящето, така че свободно да се поставени в нея. Освен това е важно да се вземе предвид времето, че капакът трябва да е с няколко милиметра по-приземен при опаковане на подаръци, така че да остане свободен.

Придържайте се към тази схема, за да направите със собствените си ръце:

Направете кръгове от еднакъв диаметър и 3 бара, дължината на които трябва да бъде равна на периметъра на кръга. Широчината на един от ремъците трябва да бъде такова, че всяка височина, която искате да получите в самата кутия. Второ направете 1 см по-широк третата част, малко повече от първата;

Към дъното на опаковъчните 4 кръгове свържете помощта на лепило;

Препокрийте първия и втория с лепило на ивици от двете страни;

След това прикрепете към долната част на стената и фиксирайте с лепило;

По същия начин направете капачката за опаковане на подаръка, но само с една лента от картон за нея.

Готови ли сте да декорирате кутия според вашия вкус? Използвайки всякакви декоративни елементи.

Опаковки за подаръци

Има много други идеи за това как да се направите кутия за подарък. Тези подаръци могат да бъдат с много различни форми – във формата на пирамида, сърцето, къща, животни. С малко усилия и въображение, можете лесно да се направи кутия за подаръци за приятелите и семейството.

Научете и за фирми, които извозват и изхвърлят стари неща:

EVRO5.COM

SMETISHTE.COM